menu

Lorelei Festival 

Bach Bloesem consulten  

Van dinsdag 25 t/m donderdag 27 augustus 2020 geef ik op het Lorelei Festival (speciaal voor vrouwen) samen met collega Mariëlle Kerssens (www.mariellekerssens.nl) 3 dagen lang Bach Bloesemconsulten voor een gereduceerde prijs.Bach Bloesem consulten op het Lorelei Festival in Zeewolde.

https://www.loreleifestival.nl

De Bach bloesem remedie is een simpele, complete geneeswijze die uitgaat van het zelfhelende vermogen van de mens. Dokter Edward Bach had deze geneeswijze rond 1930 ontwikkeld om zieke mensen te helpen herstellen. In zijn visie is het emotioneel uit balans zijn de oorzaak van ziekte. En als je emotioneel uit balans bent, genees je sneller wanneer je uit je (emotionele) éénzijdigheid komt. Je leert jezelf beter kennen als je er langer mee werkt.

Deze remedies geven helderheid en inzicht op zielsnivo. Je leert anders te reageren, passend bij jouw persoonlijkheid. Je talenten hoeven niet langer je valkuil te zijn, maar dagen je nu uit om je te ontwikkelen. Dat kan je bemerken in je denken, voelen en doen, hoewel het voor veel mensen redelijk ongemerkt gebeurt.

In een 30 minuten consult stellen we vragen, vertel jij hoe het met je gaat. We vragen verder waar je waarneming in eerste instantie niet verder kwam. Je leert jezelf op deze manier al wat beter kennen en zo we komen bij de indicaties voor de Bloesem Remedies. Bij elke stemming, gevoel en gevoelsgewoonte past een speciale remedie. Ze zijn tijdelijk in te zetten bij tijdelijke situaties (b.v. voor een examen, spanning bij artsenbezoek, naar een verhuizen of naar een nieuwe school). Maar als de ‘lastige’ gevoelens of situaties blijven, is het beter om elke 3 weken de samenstelling van je gebruiksflesje opnieuw te bekijken en zo nodig bij te stellen. Dit gaat het best in overleg met een Bach Bloesemtherapeute of -consulente. Zij kent de remedies als geen ander en kan je door te vragen, beter naar jezelf laten kijken.

Een consult van 30 minuten kost op dit festival €25,-

Dit is incl. een gebruiksflesje met je persoonlijke remedies (t.w.v. €10,-)