menu

Aanbevelingen 

"Marianque heeft mij een weg gewezen naar effectiever (h)erkennen en benoemen van mijn emoties en gedragingen.
Ook heb ik een breder inzicht gekregen in waarom ik op situaties en gebeurtenissen reageer zoals ik reageer.
Ik merk nu al dat ik deze nieuwe inzichten meer kan inzetten om inmiddels niet meer dienende patronen te doorbreken.
Ik ervaar het als een absolute meerwaarde dat de hulp en werking van de geestelijke wereld in de sessies worden betrokken."
Veronique van Velzen (51 jr. Arnhem)

"van Twijfel naar Vertrouwen is precies wat de titel van het traject omschrijft: ik heb in deze zeven sessies vertrouwen ontwikkeld in mijn wezen. Dat zit 'm in het leren herkennen van emoties, en het onderscheid maken in gevoel, oordeel, strategie.
Ik erkende nooit mijn bang zijn. Nu zie ik en herken ik haar eerder en kan ik het door haar te voelen en erbij te blijven transformeren naar vertrouwen in de omstandigheid die het bange gevoel had gecreëerd. Rijker voel ik me! Bedankt, Marianque!"
Corine (28 jr. Wageningen)

"In een relatief korte periode heb ik veel geleerd over mezelf. Ik was vaak verbaasd over wat ik allemaal niet wist. Nu ben ik meer mezelf. Marianque haar humor en zorgzaamheid hebben me geholpen meer vertrouwen in mezelf te hebben."
Marleen (52 jaar) Doesburg

"Ik kwam met hyperventilatieklachten. Bij Marianque heb ik vrij snel geleerd eerder naar mijn lichaam te luisteren en bewuste keuzes te maken. Nu heb ik geen last meer van hyperventilatie."
Marcel (25 jaar) Velp

"Een doortastende en veelzijdige collega!"
Joanna Kortink / bestsellerauteur op het gebied van emotie-eten

om het gratis e-book te ontvangen '7 Tips voor Vertrouwen bij agressie'.

"Meer dan een half jaar geleden ben ik begonnen met het traject 'van Twijfel naar Vertrouwen' bij Marianque. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch ('zweverig gedoe' vond ik het), maar zij heeft mij zaken anders laten inzien. Zo heb ik in die tijd geleerd gevoelens te herkennen, te benoemen en ook te erkennen. Voorheen maakte ik enkel beslissingen op basis van ratio, terwijl ik er tegenwoordig mijn gevoel in kan betrekken. Dit geeft zo veel meer rust in mijn leven doordat ik nu niet snel iets doe tegen mijn gevoel in (omdat mijn ratio zegt dat het juist is).
Daarbij kan Marianque op een heldere wijze de zaken verwoorden en weet de vinger ook op de zere plek te leggen. Ze heeft snel door waar zaken mis gaan, zonder dat je er zelf al bewust van bent.
Ik ben zeer tevreden over de therapie en over Marianque en raad haar dan ook zeker aan!"
Vrouw (23 jaar) Arnhem

"Omdat mijn man kanker heeft was alles onzeker geworden. Ik merkte dat ik steeds last van spanningen had. Ik was eerst echt aan het dwarrelen en me overal mee aan het bemoeien. Na 3 consulten zat ik al beter in m'n vel, was ik veel daadkrachtiger, besluitvaardiger."
Vrouw (66 jaar) Arnhem

"Via een vriendin kwam ik bij Marianque wegens huidklachten. De specialisten konden er niets mee beginnen, maar met hulp van Marianque en Bach®Bloesem Remedies waren de meeste plekken na drie weken (1 consult) een stuk minder. Na twee maanden (3 consulten) was mijn huid mooi!. En waar ik zo gelukkig mee ben: ik heb een hele ontwikkeling meegemaakt! Dat had ik nooit verwacht. Het was voor het eerst dat er iemand zó met mij sprak en op mij reageerde. Ik ben er heel erg blij mee!"
Mevr. Karree (72 jaar) Rotterdam