menu

Bach Bloesem Remedies 

Bach® Bloesem Remedies.

Eén van de mathodes die ik in het traject 'van Twijfel naar Vertrouwen' inzet, is het gebruik van de Bach© Bloesem Remdies.

De Bach® Bloesem Remedie is een simpele, complete geneeswijze die uitgaat van het zelfhelende vermogen van de mens. Ze geven helderheid en inzicht, want ze werken rechtstreeks in de ziel, en niet op het lichaam.

Dokter Edward Bach had deze geneeswijze rond 1930 ontwikkeld om zieke mensen te helpen herstellen. In zijn visie is het emotioneel uit balans zijn de oorzaak van ziekte. En als je emotioneel uit balans bent, genees je sneller wanneer je uit je (emotionele) éénzijdigheid komt. Je leert jezelf beter kennen als je er langer mee werkt.

Deze remedies geven helderheid en inzicht op zielsnivo. Ook wanneer je niet ziek bent. Je leert anders te reageren, passend bij jouw persoonlijkheid. Je talenten hoeven niet langer je valkuil te zijn, maar dagen je nu uit om je te ontwikkelen. Dat kan je bemerken in je denken, voelen en doen, hoewel het voor veel mensen tamelijk ongemerkt gebeurt.

Je krijgt advies voor remedies die helpen om van je valkuil je talent te maken. Aan het eind wordt een speciaal 'gebruiksflesje' voor je klaar gemaakt. Thuis neem je deze remedies in. De remedies lossen zelf niets voor je op, maar ze kunnen je inzicht schenken waarmee je dan zelf aan de slag gaat.

Het is ook mogelijk om alléén voor Bach Bloesem Remedies te komen of af te spreken via beeldbellen.

Kijk hier voor meer informatie over de Bach Bloesemconsulten en Remedies.

"Marianque is gewoon een fijn en wijs mens die anderen daadwerkelijk weet te helpen" Rebecca, 37 jaar, Nijmegen

Wil je het Het zit boordevol waardevolle tips en oefeningen!