menu

Tarief en FAQ Traject 'vTnV' 

Herken je dit?

 • Een klant belt op met de mededeling dat die klus waar je mee bezig bent veel eerder klaar moet zijn. Hij legt niets uit en z’n stem klinkt wat bars. Je schrikt. Niet alleen maakt hij de deadline voor jou te kort, het klinkt alsof hij ergens ontevreden over is. Je zegt niks want je wilt geen figuur slaan. Je wilt geen klant kwijtraken. Daarom kies je ervoor aan zijn wens te voldoen. Maar wat een narigheid, je moet nu in nog harder tempo doorwerken, ook je pauzes en de avonden. En dat zenuwachtige gevoel over zijn mogelijke kritiek knaagt in je buik.
 • Vóór je huwelijk vond je het leuk om in je vrijetijd je vrouwelijkheid te benadrukken, vooral bij het uitgaan. Nu je met je man uitgaat, doet hij zowat het liefst het bovenste knoopje van je blouse dicht. De push-up bh ligt al tijden achter in de kast. Je verbaast jezelf dat je meegaat met zijn wens je wat kuiser te kleden.
 • Je hebt een evaluatiegesprek met een klant dat vlot verloopt. Ze is erg tevreden met hoe je alles gedaan hebt. De klus is geklaard en je wilt afronden. Maar onverwacht vraagt ze je nog adviezen voor iets persoonlijks waar jij ook verstand van hebt. Je accepteert nog één cappuccino en luistert naar haar vragen terwijl je eigenlijk naar huis wilde gaan. Het vriendschappelijke gevoel lijkt prettig maar je antwoorden worden nu niet betaald en het zal langer gaan duren voor je thuis bent. Pas nòg een uur later kan je naar huis. Je baalt ervan dat het zo is uitgelopen.
 • Je vriendinnen en jij zitten gezellig bij elkaar en praten over politiek. Je hebt een eigen mening en kan deze ook uitleggen. Maar dan komt er een tegenreactie die veel zelfverzekerder en overtuigender klinkt dan jij dacht te zijn. Zoals zíj het uitlegde, klinkt het tegendeel veel aannemelijker maar jij weet dat het niet klopt. Je wilt haar niet kwetsen door in discussie te gaan. Van schrik houd je nu maar je mond.
 • De kinderen liggen te slapen en je partner komt ineens naast je op de bank zitten. Dat doet hij anders nooit. Je weet onmiddelijk wat dit betekent: hij wil vrijen. En je voelt meteen je weerstand. Je hebt inmiddels voldoende ervaring dat die weerstand niet handig is. Daar wordt hij boos van. Je voelt je meteen 'knel' zitten op die ruime bank van jullie.

Hoe zou het voor je zijn als je:

 • ...die barse klant vriendelijk kan vragen naar het motief van zijn verzoek en jij jouw mogelijkheden en onmogelijkheden daar naast kan leggen zodat jullie samen tot een oplossing kunnen komen die voor jullie allebei haalbaar is?
 • ...met je partner kan praten over wat er in hem en jou omgaat zodat je geen zorgen hoeft te maken over wat wel en niet kan volgens zijn/haar normen?
 • ...grenzen in je werkrelaties aan kan geven, zodanig dat je als een pro wordt behandeld en daar de financiele waardering voor krijgt die er bij hoort?
 • ...in pittige discussies je eigen lijn weet aan te houden en kan blijven staan voor je idealen?
 • ...als je je partner vriendelijk maar doeltreffend kunt laten merken dat je niet gecharmeerd bent van zijn doel. Dat je wel van intimiteit houdt, maar dan graag op een andere manier.


Dat is mogelijk als

je bij mij het traject ‘van Twijfel naar Vertrouwen’ doet van 7 sessies:

 • Als je niet naar Arnhem kan komen, werken we via beeldbellen.
 • Het traject houdt het midden tussen therapie en een scholingsweg naar spirituele ontwikkeling.
 • In Arnhem volg je de sessies elke 2 weken. Werken we via beeldbellen, dan heb je elke 3 weken een sessie.
 • Je krijgt oefeningen als huiswerk, via de e-mail achtergrondinformatie en je wordt tussendoor via de e-mail door mij gecoacht.
 • Je leert zelfstandig en bewuster waar te nemen, zowel de ander als jezelf. Je leert alarmbellen te herkennen en te gebruiken. Je ontdekt wat de rode draad in je leven is en wat deze je te vertellen heeft.
 • Je krijgt hulp om je gewoontes te herkennen en te veranderen. Hierdoor kan je de situatie op een manier aan die helpend is voor jou. Je krijgt meer lef en minder angst.

Ik ben praktisch, werk multidisciplinair, neem het kleine onder de loep en zet alles in een groter perspectief; tot en met de geestelijke wereld waar je lot gecreëerd wordt.

Géén ‘Tjakka’ kunstjes, want die kunnen niet bij de oorzaak of oorsprong van jouw rode draad komen, maar rustig ontdekken, herkennen en erkennen van wat speelt.

Als je bij mij een traject van 7 sessies hebt gedaan:

 • Heb je meer vertrouwen in jezelf en wordt er rekening met je gehouden.
 • Kunnen je relaties zich verdiepen en bestendigen.
 • Krijg je meer financiële waardering voor het werk wat je doet.
 • Pas jij je minder aan en dat levert ook bij de ander meer op.
 • Merk je dat je valkuilen zich kunnen ontpoppen tot talenten.
 • Weet je hoe je vanuit het perspectief van de geestelijke wereld kan kijken.
 • Zie je de kansen in tegenslag. Je hebt een beeld van hoe de geestelijke wereld van alles op jouw pad brengt om jou te laten ontwikkelen en ontdek je wàt je moet ontwikkelen.

review van CBtje: "Het is precies wat de titel van het traject omschrijft; ik heb in deze zeven sessies vertrouwen ontwikkeld in mijn wezen. Dat zit 'm in het leren herkennen van emoties en het onderscheid maken in gevoel, oordeel, strategie. Ik erkende nooit mijn bang zijn. Nu zie en herken ik haar eerder en kan ik het door haar te voelen en erbij te blijven, transformeren naar vertrouwen in de omstandigheid die het bange gevoel had gecreëerd. Rijker voel ik me!
Bedankt Marianque.
Lieve groet, Corine." (28 jaar, Wageningen)

Jouw investering is:

Voor het hele traject van 7 sessies inclusief Bach Bloesem Remedies, tussendoor coaching en achtergrondinformatie via de e-mail: €495,-

Je mag ook in 2 delen van €260,- betalen.

Het is mogelijk om te betalen met het Arnhems Hert en alle Circuit Nld valuta die aangesloten zijn bij Untited Economy. Je kan ook met de Florijn betalen.
Gratis waardevolle e-book '


Veel gestelde vragen:

 • Kunnen deze consulten ook online?
  -Ja! Alle oefeningen in dit traject heb ik om kunnen zetten in een online-variant. We hebben dan live contact via beeldbellen. Je bespaart reistijd en -kosten, je betaalt alleen voor de portokosten, want na elk consult krijg je iets toegestuurd.
 • Kan ik ook meedoen als ik onzeker ben en ik dit camoufleer met zelfverzekerdheid?
  -Ja! Ook dan hoor je precies bij mijn doelgroep.
 • Is dit ook geschikt als je geen ondernemer bent?
  -Natuurlijk! Het maakt niet uit of je in loondienst bent of ondernemer.
 • Is dit ook iets voor mij als ik weinig ervaring heb met spiritualiteit, maar daar wel interesse in heb?
  -Dat ligt aan jou. Als je erg benieuwd bent, open staat voor andere visies en van praktisch werken houdt, dan wèl.
 • Mijn agenda is zo vol, kan het ook om de 3 weken i.p.v. om de 2 weken?
  -Nee en ja. Er moeten 2 weken tussen de consulten zitten. Bovendien leer je in dit traject waarom je agenda zo vol is en hoe je er ruimte in kan maken! Woon je te ver om naar Arnhem te komen, dan werken we via beeldbellen. In dat geval zitten er 3 weken tussen zodat er tijd is mijn mijn zending remedies klaar te maken, te versturen en door jou ontvangen te worden.
 • Wat als ik een keer niet kan?
  -Bij de 1e keer leggen we beiden alle afspraken vast in onze agenda. Komt er tòch ziekte o.i.d. tussen, krijg je eerst de kans om het consult via beeldbellen te doen. Kan dat niet, proberen we om die afspraak dezelfde week in te halen. Zo kan jij de draad blijven vasthouden en stagneert het traject niet.
  Afgezien daarvan moet je minimaal 24 uur van te voren moet afzeggen. Anders breng ik 50% van de gereserveerde tijd in rekening.
 • Ik ben een man en eigenlijk herken ik veel in wat je beschrijft. Werk je niet met mannen?
  -Jawel, maar ik richt me vooral op vrouwen want dat praat makkelijker op mijn site. Spreek een af en we komen er achter of mijn manier bij je past.
 • Werk je alleen met heterovrouwen? -Nee, ik werk ook met lesbo's. Waar ik over 'je man' schrijf, kan je ook 'je vrouw' lezen.