menu

Karma-onderzoek 

"Waarom heb ik deze ouders?"
"Hoe kom ik toch in deze relatie terecht?"
"Waartoe kreeg ik dat ongeluk?"
"Hoe kan het nou goed voor me zijn dat ik ontslagen ben?!"
"Waarom overkomt me dit toch steeds?"
"Hoe komt het dat ik me steeds zo .... (vul maar in) voel?"

Dit soort vragen gaan over karma.

Kan jij er ook vanuit gaan dat je vóór je geboorte enkele keuzes hebt gemaakt voor dit leven? Wil je onderzoeken welke keuzes dat waren en waar ze voor zouden kunnen dienen?
In het karma-onderzoek krijgen we geen absolute antwoorden, maar kunnen we wel een glimp opvangen van wat mogelijk is. Wanneer die glimp onverwacht blijkt te zijn, kunnen we aannemen dat we in de goede richting zitten.
Karma is zo iets complex! Met één onderzoekje weet je echt niet meteen het naadje van de kous.
Mijn ervaring is dat we met de juiste vraag en de juiste openheid nieuwe inzichten kunnen krijgen. Die zijn vaak zó waardevol, dat het lijden wat er eerst was, ineens zinvol blijkt te wezen. Dat maakt het lijden draagbaar en soms ook veranderbaar. Zelf zag ik al vaak de zegeningen die het met zich meebracht. Dat geeft vertrouwen, ontspanning en moed.

Karma-onderzoek en dus de geestelijke wereld proberen te ontdekken, gaat verder dan biografisch onderzoek, familieopstellingen en werken met je innerlijk kind.
Er zitten geestelijke wezens achter de gevoelens van je innerlijk kind, er zijn grotere plannen dan je familie-karma, het gaat verder waar biografischonderzoek bij je geboorte en het heden ophoudt.
Het is geesterswetenschap en ik doe geesteswetenschappelijk onderzoek, zoals dat heet.

de vorm:

Een consult, waar je een deel van je karma wilt onderzoeken, is een actieve meditatie. Ik geef je aanwijzingen en stel vragen. Jij doet het verdere werk en ik volg je op de voet.

Je bent 1 tot 1,5 uur bezig.

Van belang is dat je bekend moet zijn met het bestaan van de geestelijke wereld. Het maakt niet uit welke details je kent of juist niet kent. Als je ervan overtuigd bent dat we ons brein zijn en dat er na de dood niets is, dan hoef je hier niet aan te beginnen.

je investering:

Een uur € 65,-
Anderhalf uur € 85,-

Je kan via mijn pinapparaatje betalen, je kan betalen in Florijnen of in Arnhems Hert.
Betaal je contant, dan krijg je 10% korting.

Wil je ook leren hoe je je situatie zelf kan verbeteren?
Dan kom je er niet met een karma-onderzoek. Het onderzoek geeft inzicht, maar is niet bedoeld voor praktische handvatten.
Wil je leren de situatie in de hand te krijgen, dan adviseer ik je het traject van Twijfel naar Vertrouwen te doen.

Ik werk vanuit de antroposofie en het esotherisch Christendom.

"De dagen na het karma-onderzoek met Marianque kwam ik steeds weer mijn thema tegen. Steeds opnieuw flarden van mijn eigen geschiedenis, van wie ik ben en van de wandeling langs mijn levenslijn die ik bij haar deed.
Dat was een prettige ervaring, ik werd rustiger, evenwichtiger, blijer en zachter. En tegelijk voel ik me steviger, duidelijker en krachtiger."

Wim (64) Almen