menu

Tarieven consulten 

"Via een vriendin kwam ik bij Marianque wegens huidklachten. De specialisten konden er niets mee beginnen, maar met hulp van Marianque en Bach®Bloesem Remedies waren de meeste plekken na drie weken (1 consult) een stuk minder. Na twee maanden (3 consulten) was mijn huid mooi!. En waar ik zo gelukkig mee ben: ik heb een hele ontwikkeling meegemaakt! Dat had ik nooit verwacht. Het was voor het eerst dat er iemand zó met mij sprak en op mij reageerde. Ik ben er heel erg blij mee!"
Mevr. Karree (72 jaar) Rotterdam, 4 consulten
  • Traject Bach® Bloesem Remedies: 4 consulten excl. gebruiksflesjes €170,-
  • 4 consulten incl. gebruikflesjes €210,-
  • Introductie-consult Bach® Bloesem Remedies (incl. 1 flesje twv €10): € 57,50

Voor mensen met een kleine portemonnee is in overleg korting mogelijk.
Ik waardeer het bijzonder als je met circulair geld betaalt.

"Omdat mijn kind zulke woedeaanvallen kon hebben, besloot ik bij Marianque om Bach Bloesem Remedies te vragen. Ik keek er eerst wel van op dat ik ook de druppeltjes kreeg, maar daar was ik al snel heel blij mee! Ik ontdekte niet-helpend op mijn kind te reageren, waardoor hij nog méér dwars ging liggen. Na de 4 consulten voor ons allebei zijn we best veel verandert. We kunnen het nu veel beter met elkaar vinden. Ik kan het iedereen aanraden!"
Martine C (35 jr) Duiven, 4 consulten.
  • Ouder&Kind-traject Bach® Bloesem Remedies:
    (4x) incl 8 gebruiksflesjes: €350,-
  • Introductie-consult Ouder&Kind Traject Bach® Bloesem (2 flesjes): €85-
.

Wanneer de tijd bij een behandeling of consult langer dan een kwartier uitloopt, wordt dit doorberekend.

Over deze prijzen wordt geen BTW berekend aangezien ik daarvoor vrijgesteld ben.

Een Bach® Bloesem consult duurt over het algemeen drie kwartier.

Een Bach® Bloesem consult kan ook voor hetzelfde tarief via beeldbellen.
De porto voor het opsturen van een gebruiksflesje is v.a. €6,- (DHL)/ € 7,95 (PostNL)
Een los gebruiksflesje Bloesem Remedies zonder advies € 10,-
Een los gebruiksflesje incl. kort advies € 15,-

Betalingswijzen:
- contant
- pinnen
- met circulair geld, dwz met Arnhems Hert en/of Florijn
- op rekening (bij aanschaf van een traject).

Wil je gratis het e-book 'Bach Bloesems van A-Z' ontvangen? Klik dan hier!

Annuleringsregeling:
Bij verhindering moet een afspraak 24 uur van te voren afgezegd worden zodat ik een andere cliënt kan aannemen. Wordt de afspraak binnen die 24 uur afgezegd, dan ben ik genoodzaakt om 50% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

"Toen ik mijn arm gebroken had was ik helemaal in paniek. Hoe moest ik mijzelf in mijn eentje thuis redden?! Ik was letterlijk helemaal onthand. Door een vriendin kwam ik bij Marianque terecht voor Bach Bloesem Remedies. Alleen al de manier waarop ze via beeldbellen naar me luisterde en vragen stelde, was zó fijn. De druppels hielpen om tot rust te komen en vertrouwen te hebben.
Bij elk consult werden de druppels aangepast, precies bij hoe ik me op dat moment voelde. Ik ben nog verbaasd hoe goed ik alles aan kon.
En de arts is verbaasd hoe goed de breuk hersteld is."

mw. van Dorp, 66 jr. Utrecht, 4 consulten.
"Het was erg fijn om gehoord te worden, hoewel ik het moeilijk vond om mijn gevoelens onder woorden te brengen en van de chaos in mijn hoofd een duidelijk verhaal te maken. Marianque hielp me daar mee. Ze begreep de kern van het probleem. De druppeltjes opende mijn ogen welke indruk ik op anderen maak en hoe daar mee om te gaan. De sessies waren een baken in een voor mij zeer onstuimige zee."
J.v.B., 56 jr. Ommeren, 4 consulten.

"Het diepe verlangen om verder te groeien was sterk genoeg, heb de "stoute schoenen" aangetrokken en een afspraak gemaakt met Marianque voor de ondersteuning met Bachbloesemremedies.. Spannend, want Marianque is zo direct. Ik volgde haar al een tijdje op Linked in.
Een warm ontvangst met een open houding.
Marianque legt de werking uit, ik noem het een zachte werking, van de Bloesems uit en vertelt met veel respect over Dokter Bach.
Ik stuntelde met het zoeken naar woorden en het stellen van mijn vragen; waar kwam ik ook al weer voor? Ik nam zijpaden, kortom chaos en wauw; ik voelde me steeds meer op mijn gemak.
Door de open houding van Marianque zonder oordeel, goed luisterend, teruggeven wat ze hoort, dat checken en daarbij de juiste vragen stellend, kwamen we steeds verder.
Door de vragen en uiteindelijk het kloppende antwoord worden dan de passende Bach Bloesems gevonden.
Haar opmerking: "Bach Bloesems geven je de gelegenheid om op jóuw tijd en op jóuw wijze te groeien." Dus om steeds meer mezelf te worden, dat deed mij goed, niet alleen weten dat het zo is, maar het echt voelen!
Marianque weet mensen op te tillen, zo is mijn ervaring of beter gezegd: door haar wijze van begeleiding til ik mezelf weer op. Het is een traject van 4 keer, een proces waarin ik mezelf steeds meer ga zien en laat zien.


Even terzijde, ook het Karma-onderzoek dat ik bij Marianque gedaan heb is een aanrader."
Elise Vrancken (66 jaar)Zutphen, 4 consulten.