menu

Bach Bloesem Remedies - Webinars en Workshops 

Rode Maan Festival
17, 18 en 19 juni in Twente

Dit jaar werk ik voor het eerst als 'koestervrouw' en workshopgeefster op het Rode Maanfestival. Deze drie dagen geef ik Bach© Bloesemconsulten voor de lage prijs van €25,- (incl. persoonlijke remedies) in de grote tent die ik meebreng.
Ook mag ik 1 of 2 workshops geven over hoe je bij typisch vrouwelijke problemen in balans kan komen m.b.v. deze remedies.
https://rodemaanfestival.nl/

Gezond en Well(ness)
zo. 22 mei in Westendorp (Achterhoek)

Op deze beurs met veel diverse kramen voor gezondheid en wellness, geef ik informatie over de Bach Bloesem Remedies, mijn cursussen en (als het niet te druk is) ook consulten voor gereduceerd tarief.

Hypnotherapie, massage, edelstenen, waterfilters, tarot, Bach Bloesem Remedies, wierook, oliën, bijenwaskaarten, drums, ratels, healing, nummerologie, enz.
11.00 - 15.00 uur.
Kulturhus de Vos, Halseweg 2, Westendorp.
Gratis toegang.

Gratis webinar:
'Genees jezelf'.

di. 26 april 14.00 uur: 'Genees jezelf.' Hoe bevorder je het zelfhelend vermogen met Bach Bloesem Remedies?'
Live webinar voor consumenten en therapeuten.
Je kan hem thuis of in de studio bijwonen.
* Wat zijn Bloesem Remedies, hoe werkt het? Wat kan je er mee, wat kan je er van verwachten?
* En ook: hoe leer je er zelf mee te werken, thuis of in je therapeutische praktijk?
2 Bach Bloesem-deskundigen (of zeg maar gerust: '-fanaten') geven antwoorden op je al vragen in dit interactieve programma.
Dit live webinar is een eenmalige en unieke samenwerking van TS Health Academy, Micheline Bertrams en Marianque den Draak.

Meld je hier aan voor dit gratis webinar via Zoom

Om de opname in de studio te Garderen bij te wonen, mail naar (en klik hierop):

Positiviteitsmarkt in Zelhem

Komende zaterdag 9 april sta ik op de www.positiviteitsmarkt.nl in Zelhem informatie te geven hoe je anders met ziekte en gezondheid om kan gaan m.b.v. de Bach Bloesem Remedies.
Er zijn heel veel leuke mensen met leuke onderwerpen aanwezig: de Wim Hof methode, bootcamp in het bos, kaasmaken, voedselbos, kruidencosmetica...te veel om op te noemen.
Kom kijken, luisteren en beleven!
Ik heb vast een leuke aanbieding bij me.

Gratis webinar:
'Beter ziek zijn'

Niet alleen je lichamelijke klachten, maar vooral hoe je omgaat met je ziekte bepaalt hoe je ziek bent. In dit gratis webinar leg ik uit hoe je op een betere manier ziek kan zijn! Hierdoor kan, zelfs als je ongeneeslijk ziek bent, je tijd van leven beter worden. En als je kortstondig ziek bent, kan het je iets waardevols opleveren.

In dit webinar werken we in een kleine groep. Wat door deelnemers besproken wordt is vertrouwelijk. Behalve wat ik als informatie en advies geef, dat mag de wereld in!

wo. 06-04-'22 om 20.00 uur

voor deze interactieve webinar over persoonlijke ontwikkeling met hulp van Bach Bloesem Remedies. Je krijgt dan een link naar de besloten Zoom-meeting gemaild.

"Op donderdag 10-02-'22 heb ik deelgenomen aan het Webinar "Beter ziek zijn".
Na een heldere uitleg over Dokter Bach ondersteund door een powerpoint presentatie en de werking van de Bach Bloesemremedies kwam het interactieve gesprek op gang.
Wat betekent ziek zijn voor jou? Wat doe je als je ziek bent? Wat doet het met je? Wat vind je moeilijk, luister je naar je lichaam, vind je het moeilijk om je af te melden? En wat vind je daar dan moeilijk aan? De vragen worden steeds specifieker om zo bij de Bach Bloesem te komen die daarbij ondersteunend is.
Door zo naar ziek-zijn te kijken kun je "Beter worden van ziek zijn"
Vanuit de actuele eigen ervaringen en het doortastend doorvragen van Marianque heb ik het als een feestje ervaren."

Elise Vrancken, Zutphen

Gratis webinar:
'Zo ben/was ik nu eenmaal'

Heb je wel eens de neiging om te denken/zeggen: "Zo ben ik nu eenmaal"?
Ik geloof daar niet in.
Waar ik in geloof, is dat je ontdekt dat je ten alle tijden kan veranderen. Dat je leert zeggen: "Zo was ik nu eenmaal".
Wil jij ook ontdekken hoe dat kan? Er zijn meerdere manieren voor, en in het traject van Twijfel naar Vertrouwen leer ik je die allemaal, maar dit keer ga ik het hebben over de persoonlijke ontwikkeling d.m.v. de Bach® Bloesem Remedies.
Ook al geloof je er niet in, ze zullen je helpen veranderen.

En ik ga je in dit webinar van 1 uur vertellen hoe je dat heel eenvoudig kan bereiken.

vrijdag 21-01-22 om 10.30 en om 14.30 uur
vrijdag 28-01-22 om 10.00 en om 20.00 uur

Dit webinar wordt niet opgenomen. Deelnemers vertellen over zichzelf en dat blijft binnen de groep. Heb je de webinar gemist, dan kan je dus niet om een replay vragen.

voor deze interactieve webinar over persoonlijke ontwikkeling met hulp van Bach Bloesem Remedies. Je krijgt dan een link naar de besloten Zoom-meeting gemaild.

"Ik heb het een geweldige avond gevonden. Veel en goede informatie, vlotte manier van presenteren. Ook is het voor mij een avondje uit."
Joke

webinar: 'In moeilijke tijden in balans met BBR'

De emoties kunnen tegenwoordig dagelijks hoog oplopen. Gaat de tweedeling in de maatschappij bij jou ook niet in de koude kleren zitten? Doe dan mee aan de gratis webinar 'In moeilijke tijden in balans met Bach Bloesem Remedies'.

Je kan je aanmelden voor 1 van de 4 momenten:
- di 5-10-'21 om 20.00 uur
- vr 8-10-'21 om 10.30 uur
- vr 8-10-'21 om 20.00 uur
- wo 20-10-'21 om 20.00 uur

, dan ontvang je de Zoom-link.

"Ik heb genoten van de avond.
Veel info opgedaan.
Voor herhaling vatbaar!"
An

voordracht: 'Bach Bloesem Remedies, sleutels tot de ziel'

Het hogere Ik ontwikkelen, in vrijheid aan je karma werken, het goddelijke in ons ruimte geven: Bach Bloesem Remedies helpen de mens hierbij.

In een levendige bijeenkomst vertel ik wie dokter Bach was, hoe de Bloesem Remedies zijn ontwikkeld en bovenal hoe ze werken op de ziel en geest.

zaterdag 11-11-'21 van 10.00 tot 12.00 uur
Johanneskapel van de Christengemeenschap Arnhem
Brugstraat 5, 6811 MB Arnhem (naast Centraal Station)
aanmelden via mbroensdebont@hotmail.com
entree: vrijwillige bijdrage